Celiy Here!

Hejsan alla Emelies läsare,
Jag vann Emelies blogg tävling som hon hade. För mig med en liten blogg så var det jätte kul att bli framröstad som den bästa bloggen! Jag har daligen mellan 100-150 läsare så jag belv jätte glad över att jag blev framröstad!

Jag heter Celie och är 17 år och driver celiy.blogg.se. Jag är utbytesstudent i Michigan USA och i min blogg kan du följa min resa under detta år i USA som cheerleader och allt jag är med om.

Jag hoppas verkligen att min blogg kan insperera mina läsare att våga ta steget ut i världen och göra ett utbytes år precis som jag. Tänk er själva att gå på ett High School i USA, testa på nya sporter som cheerleading, american football eller varför inte prova på basketball? Tänk er att träffa nya människor och få amerikanska kompisar? Tänk att komma hem och kunna prata flytande engelska? Tänk er om att få vara med om en redig Halloween och gå på Prom!

Min blogg är väldigt ärlig. Jag skriver om mina framgångar och om mina motgångar. Så klart längtar man hem lite i mellan åt och jag berättar och tipsar hur man ska hantera det. Men jag kommer ju träffa mina föräldrar, kompisar och alla om bara 8 månader. Det är ju bara 8 månader kvar! Detta klarar jag! Jag har så mycket i utbyte och jag skulle aldrig vilja ge upp och lämna allt. I LOVE IT HERE!
  
Följ min blogg och bli beroende av mitt high school life!
xoxo
/ C

Kommentarer
Postat av: Vivi

Vad kul. Hoppas att du får ett underbart år. Det är en upplevelse man har med sig sen hela livet.Lycka till!//Vivi

2009-11-08 @ 15:45:13
Postat av: hihi

gud så spännande! fy va avundsjuk jag blir! :o<3

2009-11-22 @ 21:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0