misshandel är feeeeeel :@

Om ni undrar över rubriken så är det för att jag kollar på Tyra Banks Show och de pratar om tjejer som blir misshandlade av deras pojkvänner . :@ DET ÄR BARA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FEL !!!!!!! :@ Nu har jag gått i högstadiet i en hel VECKA . :D Jag ska snart på gympa nu så jag måste gå och byta om nu . :/ Hej då ! :)

test

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1002841/?claim=qz4s482vfwz">Följ min blogg med bloglovin</a>

ny klass och en massa , massa skoj :DDDDDDDD

Idag var det första dagen med nya klassen i HÖGSTADIET ! :DDDD Det var lite nervöst på morgonen . :P Jag hade ont i magen och kunde knappt äta nåt , men sen gick det över . :) Min nya klass är faktiskt väldigt bra och vi hade jättekul idag . :DD Vi körde nån lek och så fick vi en massa papper och en nyckel till vårt EGET skåp . :D Jag har även fått reda på mina engelska tider nu . :) Vi slutade klockan två . :) Idag var jag ledare från halv fem till fem över sex . :) Det var jättekul . :D Sen när jag kom hem åt vi mcdonalds . :P Förresten så fyller Felicia år idag . Ja må hon leva , ja må hon leva , ja må hon leva uti hundrade år , ja visst ska hon leva , ja visst ska hon leva , ja visst ska hon leva uti hundrade år , HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA , badarambambambaaaam . :] Nu ska jag gå och lägga mej och läsa lite , sen tänkte jag få lite sömn innan jag måste gå upp till skolan imorgon . Godnatt till er alla ! :)

Puss <3

kalas och ståhej lite huller om buller :)

Idag ska vi fira Felicia med kalas och ståhej . :) Nu har typ alla gäster kommit men eftersom det typ bara är en massa gamla människor (eller iaf äldre än 30 :P) så det blir mest en massa tråk . :P Snart kommer mamma ropa och säga att det antingen är mat eller att jag måste komma ner och underhålla "våra" gäster . :( Vilket borde vara Felicias uppgift . :/ Menmen , nu ska jag göra nånting annat . :) Bloggar kanske lite senare , vet inte riktigt om jag pallar . :/ Hej då ! :)

trött som piiip , men gladare än så :)

Har nu varit vaken sen sju imorse . :( Vaknade av att morfar snarkade . xP Gick ner för att sova med Felicia och mormor men Felicia låg och kollade på tv och mormor snarkade också . xD Funderade på att lägga mej i soffan men eftersom det är gäster här hade hon säkert undrat om jag sov i soffan . x) Så jag satte mej vid datorn och nu har både morfar och Laura gått upp . :) Ska snart äta frukost , är jättehungrig . :P Idag blir det väl mest att slappa , iaf tills mamma och pappa kommer . ;D Sen imorgon ska vi fira Felicia , kulkul . :D Men nu ska jag gå och göra NÅNTING . :P Hejdå ! :)
Vad ska ni göra idag ? :D

nominerade v. 34 :)

Eftersom jag far till Smyge imorgon och ska va där hela veckan så lägger jag in det här nu . :) Sen utser jag en vinnare när jag kommer hem . ;)

REGLER: Detta är viktigt att läsa, inte bara för nominerade utan för er läsare också.
1. När man ska rösta så skriver man nummer. Om ni röstar
och nummer står ej med så gills den inte!
2.
Man får bara rösta en gång. Kom ihåg att jag kan se det.
3. Jaha, men vad väntar ni på då?
RÖSTA! :)

1.
Desirée - The one & only
2. ELLINORAK
3. Thres
4. Om stil - En halvgammal och halvtjock kvinnas tankar om kläder, mode och livet
5. http://gaspedal.blogg.se/

skåningar , :)

Nu väntar jag på att de gamla skåningarna ska komma . :) (jag menar mormor och morfar ;)) Nu har Agnes och Frida kommit och Agnes sitter bredvid mej och leker med nån sorts dator . x) Idag har jag städat HELA huset ! :O Eller rättare sagt har jag dammsugat hela huset . :P Och så har jag tvättat och strukit (fast pappa sa att när jag nästan var färdig att jag inte skulle struka :O) Det tyckte jag var lite elakt . :( Nu kommer snart mormor och morfar med mamma som har varit i Kristianstad och skrivit prov . :S Pappa har frågat hur det gick , men hon vet inte riktigt . :/ Hon sa att det var svårt . Så vi får hoppas att hon har klarat det . Nån mer än jag som håller tummarna ? :) Jaha , nu har jag tråkigt . xP Hejdå ! :D


emma, sötnoows <33

Nu har jag kommit hem från Emma, har varit hos henne typ hela dan. :) Vi spelade monopol med kreditkort och så spelade vi mariokart på wii. :) Kulkul. :DD Sen typ åt jag en MASSA pannkakor. :P Sen var jag ju tvungen att cykla hem så Emma visade mig en genväg genom skogen där man inte kunde cykla. xP Sen när jag kom hem påminde pappa mej om att vi skulle ut och springa men att han hade ätit så mycket så han orkade inte. x) Han sa att jag skulle ut och springa och skulle han köra bredvid och heja. x''''D Som om jag verkligen skulle gå med på det! :O Iaf, det blev inget springande idag så istället gick jag och satte mej lite vid datorn. :) Sen skulle mamma och pappa äta någon citronefterrätt som jag inte gillade. :P Men sen kollade jag på Lipstick Jungle, och nu sitter jag här och skriver. :DD Men nu måste jag gå och lägga mej. :)
Godnattpussar till er alla :*<33

RSS 2.0