bilder.

Idag var vi inne i stan och på Gina Tricot träffade jag lillenandersson och Emma. <3 Och nu har jag köpt en present till Lina också. Tyvärr kan jag inte skriva det här för jag vet inte om Lina läser min blogg. Men jag kan skriva sen vad det är när hon har fått den. Nu när jag äntligen har kommit tillbaka från campingen vill ju pappa självklart ut och campa igen. Han tycker inte att han har campat färdigt. Så det blir bara att följa med ut igen. Om pappa tar med sej dator och internet kommer jag kanske uppdatera lite på min blogg. Nu när det är sommarlov och jag snart ska börja sjuan tänker jag skaffa en helt ny garderob. Jag kommer lägga in bilder på alla mina nyinköpta kläder nån annan gång. Nu kommer även alla bilder som jag inte har lagt in än (de kommer vara lite blandade). Nu måste jag tyvärr gå och packa. Jag kanske skriver mer när jag är och campar. Hej då!
Vad ska ni göra idag?HÄR FICK MAN JU BÄSTA BILDEN AV LISA, ELNA OCH NATTA I VÅRT TÄLT I SANKT OLOF.HÄR SKA VI SKRÄMMA DE VUXNA I SANKT OLOF GENOM ATT SPRINGA FRAM TILL FÖNSTRET OCH SKRIKA BUUU! (TYVÄRR FICK JAG INGEN BILD FRÅN NÄR VI VAR PÅ KIVIKS MARKNAD, MEN JAG FICK NÅGRA FRÅN SANKT OLOF DÄR VI BODDE UNDER TIDEN.)HÄR ÄR VI PÅ KLASSRESAN OCH NÄR JAG TOG DEN HÄR BILDEN VAR VI NÄSTAN I DANMARK.NÄR VI STANNADE OCH ÅT EFTER ATT VI KOLLAT PÅ FLY ME TO THE MOON PÅ DANSKA FICK VI SE DESSA SMÅ SÖTA VARELSERNA. HÄR FÖRSÖKTE ADDE KNUFFA I MEJ.DENNA MIM VAR LITE UDDA. FÖR HAN BARA STOD SÅHÄR OCH NÄR VI LA NER PENGAR I HANS KOPP OCH SA TILL HONOM ATT GÖRA NÅT SÅ SA HAN BARA: JAG KAN INTE GÖRA DET NÄR DET ÄR SÅ MYCKET FOLK.DENNA LUSTIGA MÄNNISKA SÅG VI OCKSÅ NÄR VI GICK RUNT LITE.DEN HÄR STAR WARS-FIGUREN HADE EN MASSA KNAPPAR PÅ MAGEN, MEN INGEN VÅGADE GÅ FRAM OCH TRYCKA.HAN HÄR VAR JU JÄTTEGULLIG OCH SÅ SJÖNG HAN HIMMELSKT OCKSÅ (NOT!). DETTA ÄR ÄVEN ELNAS MAKE x)SEN GICK VI UPP I ETT JÄTTE HÖGT TORN SOM JAG INTE KOMMER IHÅG VAD DET HETER.VI FICK SE DEN HÖR SJÖFIGUREN.HÄR VAR VI PÅ EXPEREMANTARIUMET OCH JAG FICK DÅ DENNA COOLA BILD. JAG ÄR DEN SOM HAR NÅTT BLÅTT I ANSIKTET LÄNGST UPP TILL HÖGER.SEN ÄR DETTA SNYGGA JAG DÅ x)JAG HITTADE DENNA SÖTA KLÄNNING, MEN JAG KÖPTE DEN ALDRIG :(HÄR SKA JAG OCH LISA ÅKA DOUBLE SHOT PÅ BAKKEN.UPP, UPP OCH IVÄG! :D (DET VAR HÄR PÅ BAKKEN SOM JAG TAPPADE MIN MOBIL :(JAG HAR ÄVEN VARIT PÅ ELINS STUDENT OCH HÄR SKA HON SNART KLIVA PÅ LASTBILEN.DESSA SÖTNOSAR HAMNADE PÅ BILD DÅ VI SLUTADE 6AN. EMMA BLEV JU ABSOLUT SNYGGAST ;)PÅ ÖN SOM LIGGER VID HORISONTEN FIRADE VI VÅR MIDSOMMAR.NÄR JAG VAR I SKÅNE MED ELNA SÅ KÖRDE VI FÖRBI DESSA DJUR. VI KOM FRAM TILL ATT DET ÄR ELNAS SLÄKTINGAR.NÄR VI VAR I SKÅNE SÅ ÅT VI EN MASSA JORDGUBBAR.VI POSADE LITE MED HÄSTARNA MEN ELNA SER LITE RÄDD, ELLER HUR? :)VI VAR ÄVEN I SMYGE OCH BADADE OCH MAN KAN INTE SÄGA ATT DET VAR VARMT.SEN GICK VI HEM TILL LENA OCH INGVAR OCH ÅT KLADDKAKAN JAG OCH ELNA HADE BAKAT.NÄR VI VAR PÅ SKÖNSTAVIK CAMPING GICK JAG OCH EMMA PÅ STUGJAKT OCH DÅ HITTADE VI DEN HÄR LILLA GULLIGA STUGAN. DET STORA ÄR BARA UTERUMMET.


evedal/växjö .

Hej igen! Det här får bli ett snabbt inlägg. Jag ska snart åka till Hanna (äntligen!). Nu är vi och campar på Evedals camping. Jag sa att jag ville campa här för att jag ville träffa Hanna och Yolanda. Det är ett helt år sen jag träffade dem sist! Men nu måste jag gå och fixa mej för jag ska snart åka. Hej då!
Vad ska ni göra idag?

åka hem.

Idag ska vi åka hem. Egentligen vill jag inte det, men pappa sa att det ska regna och då är det inte så kul att campa. Just nu håller mamma och pappa på att ta ner tältet och städa lite i husvagnen. De tycker säkert att jag är jätte lat som sitter och skriver på bloggen istället för att hjälpa dem. Men jag är ändå inte till mycket hjälp. Så jag tycker inte att de ska gnälla så mycket. Men min vecka på Sturkö har varit jätte kul. Vi har varit och hälsat på Claes och Smulan. Johan, Tilde och Alfred har kommit hit och badat. Jag har vunnit över alla i schack (på Sturkö finns det inte mycket annat man kan göra). Igår var vi och åt på restaurang Storken. Där åt jag och Felicia hamburgare, pappa åt schnitzel och mamma åt fläskfilé. Efter det så gick vi till kiosken och åt glass. Jag tog vaniljglass i bägare och chokladsås på men eftersom glassen var så kall så stelnade chokladen och det gick knappt och äta den med min plastsked. Men idag tror jag faktiskt att jag bara ska slappa hela dagen. Det var allt för mej. Nu tror jag att jag ska gå och vara lite i vägen för mamma och pappa. Hej då!
Vad ska ni göra idag? :)

sturkö .

Nu har jag äntligen kommit tillbaka till sturkö . Vi kom hit i måndags och har varit här hela veckan . Idag kom mamma och gjorde oss sällskap . Jag kan inte säga att det bara var en bra sak ... Det första hon gör är att skälla på oss för att det är smutsigt och lite sånt . Blablabla ... Men jag måste gå . Batteriet håller på att ta slut . Hej då !

slarvig .

Jag hatar mej själv för att jag har varit så slarvig på att uppdatera bloggen . Sist jag skrev var när jag kom hem från Danmark och det är mer än 4 veckor sen ! Men nu kommer jag skriva lite om allt jag gjort sen jag sist skrev .

Danmark .
Vi hade jättekul i Danmark . Vi gick på Experimentariumet och så kollade vi på en film som heter Fly me to the moon . På lägerskolan bodde jag i samma rum som Natta , Lisa , Ronja och Elna . Innan man fick sin nyckel till sitt rum fick man sitta och vänta ute på en kulle och då började alla ha kuddkrig . Vi var och shoppade på både Ströget och i Helsingör . Vi var även på muséet Believe it or not . Där såg man jättemånga äckliga saker som en man som hade två pupiller i varje öga och en kalv med två huvuden . Vi var också på Bakken där jag tappade min mobil när jag åkte den nya karusellen som heter Tornado .
Har ni någon gång varit i Danmark ?


Skolavslutning .
Den 10 juni hade jag skolavslutning och det var nog den bästa dagen i mitt liv ! I kyrkan sjöng vi 3 olika låtar sen så gav man sina rosor och sånt . Blomsterbutiken hade stängt när jag kom på att jag behövde rosor så vi åkte till Maxi och köpte små shampooflaskor istället . När vi kommer hem så står mormor , morfar , farmor , farfar och Gittan och sjunger för pappa när han kommer in (pappa fyllde gammal gubbe , alltså 40 år , den 9 juni ) . Eftersom pappa inte visste det så började han planera att vi skulle följa med honom till jobbet för att han var tvungen att jobba lite . Och att vi skulle köra förbi glassiären , eftersom vi har gjort det sen jag gick ut förskoleklass . Men det blev så att pappa fick jobba och mormor , morfar , farmor , farfar och Gittan fick följa med mej och Felicia till glassiären .
Vad brukar ni göra på er skolavslutning ?


Storstädningen .
Efter skolavslutningen började jag storstäda mitt rum . Jag ska möblera och måla om i mitt rum och fick därför sortera alla mina saker . Jag har tänkt ha gråa väggar med en lila fondvägg på fönstersidan .
Vilka färger tycker ni är snygga ?

Skåne .
Söndagen den 21 juni åkte jag till mormor och morfar med Elna . När vi kom dit beställde vi pizza och när vi hade ätit upp den satt jag och Elna vid datan . På måndagen åkte vi ut på landet till Anne-Lise . På tisdagen åkte vi till Smyge och hälsade på Lena och Ingvar . På onsdagen kom Rasmus och då åkte vi till badet . På torsdagen åkte både Rasmus och Elna hem och på kvällen kom Anders , Susanne och lilla Isa . På fredagen åkte Anders , Susanne och Isa hem och resten av dagen slappade vi bara . På lördagen åkte jag och Felicia hem .
Vad brukar du göra när du är ledig ?

V. 27 .

Måndagen den 29 juni blev det bara att packa husvagnen och åka ut till Skönstavik camping eftersom vädret var kanon . Där campade jag , pappa och Felicia ända till fredag . På torsdag kom Emma och vi badade nästan hela tiden . På fredagen packade vi ihop och körde till Skåne för att gå på tvillingarna Minna och Tindras födelsedagsfest . De blev ju stora tjejer nu när de fyllde 7 . På lördagen åkte vi hem igen . Sen åkte vi ut till Sturkö för att hälsa på Smulan och Claes . Johan , Camilla , Alfred och Tilde var också där .
Vad har du gjort den här veckan ?

Det blev ett långt inlägg . Eftersom mamma och pappa ska köpa ny dator har vi ingen ordentlig dator och därför kommer bilder sen när vi fått den nya datorn . Nu måste jag gå och packa . Hej då !

RSS 2.0